Let op!

Wanneer u de uitnodiging na januari 2020 hebt ontvangen, gebruik dan de onderstaande link om in te loggen.
Naar Plieger Sanitairkiezer


Bouwers met visie en ambities

Schaalbaar tot ieder niveau voor aannemers en projectontwikkelaars

Of het nu om een paar of paar honderd huizen gaat, met Plieger Sanitair Kiezer kunt u altijd snel en efficiënt het sanitair van uw nieuwbouwproject laten indelen door uw kopers. Niet alleen voor u, maar ook voor uw (onder)aannemers, installateurs én bovenal uw kopers zijn de voordelen legio. Bovendien is dit volledig onafhankelijk van de partijen waarmee u wilt werken.

Op hun gemak, in hun eigen omgeving, wanneer zij willen
Wanneer het uw kopers uitkomt, maken zij gebruik van Plieger Sanitair Kiezer. Dit kan altijd en overal via de pc, laptop of de diverse mobile devices die nu en in de toekomst op de markt beschikbaar zijn. Nadat ze ingelogd zijn komt iedere koper op de pagina, die alleen voor hun bestemd is. Deze is volledig gepersonaliseerd en wordt gepresenteerd met de standaardindelingen en de mogelijke opties voor hun woning. Binnen de mogelijkheden die u aangeeft voor uw project kunnen zij alle onderdelen (behalve het installatiemateriaal) op artikelniveau wijzigen: mooiere kranen, bredere of uitgebreidere meubels, ander sanitair, extra douche-opties, een strakker of luxer bad, het kan allemaal. De grenzen bepaalt u van te voren.

Meerwerk: Inzichtelijk en overzichtelijk, voor u en uw klant
Alle extra kosten voor installatie en montage zijn meteen inzichtelijk, als dat van toepassing is. Het overzicht met totale meerkosten wordt na iedere aanpassing meteen door het systeem aangepast en getoond. Zo weet uw koper altijd wat het effect is van de toegepaste veranderingen. Bovendien zorgt Plieger met haar kennis en ervaring, en die van de betrokken partijen, ervoor dat er geen keuzes worden gemaakt, die bouwtechnisch of door gebrek aan ruimte niet mogelijk zijn. Alle installatiematerialen zijn zichtbaar en onzichtbaar onderdeel van het overzicht, zodat de meerwerkkosten op correcte wijze worden getoond. Hierdoor worden uw klanten achteraf niet verrast met onverwachte extra kosten. Om zeker te zijn dat alle wensen goed geïnstalleerd kunnen worden, controleren wij de opdrachtbevestigingen voordat deze naar u, de onderaannemer of installateur worden verstuurd.

Operationele en financiële voordelen door ontzorging
U kunt Plieger Sanitair Kiezer gebruiken zoals u het zelf graag wilt. U zult erachter komen dat kostenbesparingen al snel zichtbaar zullen zijn, terwijl u volledig ontzorgd wordt:

- Uw kennisbijdrage aan het project wordt zeer gewaardeerd. Pas als de gehele inrichting van het project binnen Plieger Sanitair Kiezer naar uw wens is, zullen we uw klanten uitnodigen om hun nieuwe badkamer en toilet in te delen en te bevestigen;
- Alle producttechnische gegevens en bestektekeningen zijn reeds bij de inrichting van het project vastgelegd in het systeem, zodat bij bevestiging en oplevering van de koperswensen deze gegevens automatisch op de juiste wijze naar u worden opgestuurd.

Er wordt gewerkt met standaard uitvoeringen, alle kopers dienen hun wensen en keuzes voor een uiterste datum bevestigd te hebben, deze zijn op de juiste wijze voorzien van technische informatie en kunnen niet meer aangepast worden. Dankzij deze werkwijze kunt u uw werk beter inplannen, zowel wat betreft inzet van personeel als ook de verwachte opleverdatum. Meer weten? Neem contact op met Plieger en bespreek alle mogelijkheden met uw contactpersoon.