Let op!

Wanneer u de uitnodiging na januari 2020 hebt ontvangen, gebruik dan de onderstaande link om in te loggen.
Naar Plieger Sanitairkiezer


Installatiebedrijven en zelfstandige installateurs

Productiviteit en kostencontrole komen samen in Plieger Sanitair Kiezer

U wilt als professionele installateur toegang tot de kennis van Plieger, het gemak van een online oplossing en de efficiëntie van compleet aangeleverde bestekken? Zelf uw leveranciers kiezen, groeien en toch onafhankelijk blijven opereren? Neem contact op met Plieger en bekijk samen met uw contactpersoon welke mogelijkheden Plieger Sanitair Kiezer u te bieden heeft. Met Plieger Sanitair Kiezer gaan productiviteit en kostencontrole altijd samen: voor alle installerende en bouwende partners die betrokken zijn bij het project én de projectontwikkelaar zelf. Maar bovenal uw klant, de koper, zal blij zijn met uw keuze voor Plieger Sanitair Kiezer.

Vanuit de basis naar een hoger niveau
Kopers bekijken vanaf hun mobile devices of hun pc de indelingen die als basis aangewezen zijn voor de badkamer en het toilet van hun nieuwe woning. Voor u als installateur zijn hier mogelijkheden om uit te gaan van verschillende basis-opstellingen. Dankzij de gebruiksvriendelijke opzet kunnen kopers met Plieger Sanitair Kiezer vanuit deze basisindelingen vervolgens op een overzichtelijke wijze zien welke opties beschikbaar zijn om de nieuwe badkamer en toilet naar eigen wensen en financiële mogelijkheden aan te passen. De website houdt precies bij welke aanpassingen gekozen zijn, zelfs als de verbinding om wat voor reden dan ook wegvalt.

Operationele en financiële voordelen door ontzorgen
U kunt Plieger Sanitair Kiezer gebruiken zoals u het zelf graag wilt. U zult erachter komen dat kostenbesparingen al snel zichtbaar zullen zijn, terwijl u volledig ontzorgd wordt:

- Uw kennisbijdrage aan het project wordt zeer gewaardeerd. Pas als de gehele inrichting van het project binnen Plieger Sanitair Kiezer naar uw wens is, zullen we uw klanten uitnodigen om hun nieuwe badkamer en toilet in te delen en te bevestigen;
- Alle producttechnische gegevens en bestektekeningen zijn reeds bij de inrichting van het project vastgelegd in het systeem, zodat bij bevestiging en oplevering van de koperswensen deze gegevens automatisch op de juiste wijze naar u worden opgestuurd.

Er wordt gewerkt met standaard uitvoeringen, alle kopers dienen hun wensen en keuzes voor een uiterste datum bevestigd te hebben, deze zijn op de juiste wijze voorzien van technische informatie en kunnen niet meer aangepast worden. Dankzij deze werkwijze kunt u uw werk beter inplannen, zowel wat betreft inzet van personeel als ook de verwachte opleverdatum. Meer weten? Neem contact op met Plieger en bespreek alle mogelijkheden met uw contactpersoon.