Let op!

Wanneer u de uitnodiging na januari 2020 hebt ontvangen, gebruik dan de onderstaande link om in te loggen.
Naar Plieger Sanitairkiezer


Uw sanitair kiezen

Stap voor stap naar uw eigen badkamer en toilet

Stap 1 - Inloggen

Per post of per e-mail ontvangt u van ons de login-gegevens van uw eigen Sanitair Kiezer. Na het inloggen belandt u op de Home-pagina met een aangepast menu. Via Mijn Woning komt u terecht in het proces waar het allemaal om gaat: u kunt uw eigen sanitair gaan kiezen.

Stap 2 - Mijn woning

Welkom! U heeft op Mijn Woning geklikt waardoor u terecht gekomen bent in een mooi overzicht van de woning(en) die beschikbaar zijn binnen het project waar u een woning heeft gekocht of huurt. Hierin kunt u nogmaals alle bouwtekeningen doornemen en de mogelijkheden op sanitair-gebied bekijken.

Stap 3 - Samenstellen

Onderaan de pagina Mijn Woning vindt u de oranje knop 'Start samenstellen'. Dezelfde optie vindt u in het menu. Zodra u er klaar voor bent, klikt u hierop om te starten met het samenstellen en kiezen van uw sanitair. U komt terecht in de basis-opstelling van de eerste ruimte die u mag samenstellen.

Stap 4 - Kies indeling

Naast de basis-opstelling heeft u mogelijk de keuze uit één of meerdere alternatieve opstellingen. Bekijk ze en maak een keuze die het beste bij uw wensen past. Dit bepaalt hoe de ruimte eruit gaat zien en welke basis sanitair gebruikt wordt. Het assortiment waaruit u kunt kiezen zal hierop aangepast worden.

Stap 5 - Zoek en filter

Wilt u een product vervangen door een luxere of mooiere variant? Klik dan op 'Vervang' en bekijk het assortiment waaruit u kunt kiezen. Maak gebruik van de sorteer en filter opties om het zoeken te vergemakkelijken. Is de lijst heel lang, maak dan gebruik van de zoekoptie boven de filters.

Stap 6 - Bekijk in detail

Als u meteen weet wat u wilt, is dat natuurlijk het mooiste voor u. Maar wilt u toch meer weten over uw mogelijke keuze, bekijk dan de producten in detail door op 'Bekijk' te klikken. Keuze gemaakt? Vergeet dan niet de installatiehoogte aan te geven. Niet blij met de keuzes, een reset blijft mogelijk.

Stap 7 - Offerte maken

Helemaal tevreden met alle ruimtes en keuzes? Dan kunt u nu de offerte maken door op 'Maak offerte' te klikken. Indien bepaalde details, zoals de installatie-hoogte, vergeten zijn, dan zal dit worden aangegeven. Zo weet u zeker dat alle details goed worden doorgegeven.

Stap 8 - Offerte versturen

Zodra u de gehele offerte hebt doorgelezen en echt zeker weet dat u uw badkamer en toilet zo wilt laten opleveren, kunt u de offerte versturen. Klik op 'Offerte versturen' en wacht de bevestiging vanuit Plieger af. Let op, u kunt hierna niets meer aanpassen, dus kijk alle keuzes goed na.